2020-03-17 07:57:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne dőljön be a kedvezőnek hirdetett akcióknak

Napi horoszkóp március 17-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Nézze át pénzügyeit. Ne tegye a helyzetet zavarossá. Megoldás lehet, ha szigorú spórolásba kezd, még akkor is, ha nem nagy összegről van szó. Legyen kitartó és erős! Ne dőljön be a kedvezőnek hirdetett akcióknak.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most jobban tenné, ha nem dolgozna, ha csak környezete rendezgetésével foglalkozna, erre most meg is van a megfelelő pillanat.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyon hatékony munkát tud ma végezni, és valahogy a főnökei elé kerül az eredménye, akik elismerik az ön fegyelmezett és jól szervezett munkavégzését. Valószínűleg semmit nem kell majd utólag átdolgozni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha szűkre szabott pénzügyi keretekkel kell majd gazdálkodnia a mai nap folyamán, akkor jobb, ha elkerüli a boltokat, többet költene, mint máskülönben - ez a Hold-Vénusz hatása, nem tudja, meddig nyújtózkodhat.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma fegyelmezetten, szervezett módon tudja végre hajtani a munkáját, elméje rendezetten működik, jól tud összpontosítani, kissé óvatos, de villám gyorsan el tud igazodni a részletek kusza hálójában. A konkrétumok érdeklik önt, nem a puszta filozofálgatás.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma hajlamos lehet hirtelenkedésre és lobbanékonyságra, legyen tehát nagyon óvatos, főleg vezetés közben. Ne állítsa automatára az agyát, figyeljen oda mindenre, amit tesz, az elhamarkodottság és a kapkodás veszélyeket rejt magában.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha hitelre van szüksége, most van itt az ideje, hogy kölcsönért folyamodjék, semmilyen sorompót nem fognak az útjába állítani. A Vénusz nyolcadik sorsterületén halad át, szexuális késztetései igen erősek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne hagyja, hogy szinte ingyen dolgozzon. Megteremtheti az anyagi biztonságot azzal, hogy megfontoltan cselekszik. Ne dőljön be megalapozatlan ígéreteknek.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az anyagiakra nézve igen szerencsés konstelláció, ügyes befektetéseket hoz tető alá. Nem gőgös, nem vált ki az emberekből provokációt, jól tud együttműködni másokkal.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most mindent és gyorsan el akar intézni, úgy érzi, semmit sem szabad későbbre hagynia. A kapkodásnak az lesz az eredménye, hogy túlhajtja magát. Ha számol a következményekkel, elkerülheti a kellemetlen helyzeteket.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jó alkalom, hogy eredeti módon közelítsen meg egy régi problémát, ez most a felfedezések és a kihívások pillanata. Olyan tárgyakban jeleskedhet, amelyek újszerűen láttatják a világmindenséget. Csináljon valami egészen más, különleges, ötletszerű dolgot.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Sok energiát halmozott fel ahhoz, hogy most megújult erővel tegyen is valamit céljaiért. Könnyen úgy érezheti, hogy felgyorsul a világ -n körül. Tartson lépést az eseményekkel!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: